ΛΕΒΗΤΕΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ (ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ)

Οι λέβητες βιομάζας της Ν.ΣΑΜΑΡΑΣ™ είναι προϊόντα συνδυασμού της σύγχρονης τεχνολογίας και της πενηνταετούς πείρας μας στην κατασκευή λεβήτων ζεστού νερού! Είναι ειδικά κατασκευασμένοι για την καύση, φτωχών καυσίμων (ξύλα, κάρβουνα, πυρηνόξυλου, PELLETS, διάφορα πυρηνόκαρπα και λοιπά κοκκοποιημένα ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ), με οικονομία και ομαλότατη λειτουργία μέσω των εξελιγμένων ενσωματομένων καυστήρων μας!

Κατά παραγγελία, μπορούν να κάψουν κάρβουνα ως και πετρελαϊκά υπόλοιπα (ΠΕΤ-ΚΟΚ) και πολλά άλλα υλικά που ουσιαστικά κάνουνε αυτάρκη σε καύσιμες ύλες τον κάθε παραγωγό.

Σε σχέση με λέβητα πετρελαίου ή φυσικού αερίου, ο λέβητας πυρηνόξυλου Ν.ΣΑΜΑΡΑΣ αποσβένει την αξία αγοράς του σε λιγότερο από 1,5 χρόνο! Μετά την απόσβεση του, επιτυγχάνουμε μείωση των λειτουργικών μας εξόδων τουλάχιστον 70% σε σχέση με έναν λέβητα πετρελαίου και 45 % σε σχέση με έναν λέβητα φυσ. αερίου!

(αναφέρεται σε λέβητα πετρελαίου μαντεμένιο Ιταλίας με κόστος αγοράς 1370 € με καυστήρα, λέβητα φυσικού αερίου Ιταλίας αξίας 1380€ και λέβητα ΜΙΛΕ Π αξίας 3800€. Τα κόστη λειτουργίας έχουν υπολογιστεί με 10ωρη λειτουργία 100 ημερών. Κόστος συντήρησης 100 € για κάθε χρόνο των λεβήτων πετρελαίου και φυσικ.αερίου ενώ μόνο για 2 χρονιές του λέβητα ΜΙΛΕ Π. Τιμή μονάδας καυσίμου: πετρέλαιο 0,6 €/ λτ με 10,000 kcal/lt, φυσικό αέριο 0,51 €/m3 με 12,000 kcal/m3, πυρηνόξυλο με 0,06 €/kg με 4000 kcal/h. Βαθμός απόδοσης λέβητα πετρελάιου 90%, φυσ.αερίου 95%, πυρηνόξυλου 80%.)

ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ  ( ΛΕΒΗΤΕΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ )

 

Οι χαλύβδινοι λέβητες βιομάζας οικιακής χρήσης της σειράς ΜΙΛΕ είναι μικτής καύσης και κατασκευάζονται σε διάφορα μεγέθη, από 25,000 kcal/h μέχρι 210,000 kcal/h, με σκοπό την θερμανση κατοικιών. Συνοδεύονται από περιορισμένη εγγύηση 5 χρόνων.

Ακολουθούν τις προδιαγραφές ΕΛΟΤ 234 και DIN 4702 και μπορούν να λειτουργήσουν με οποιοδήποτε σύστημα ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ (μονοσωλήνιο, δισωλήνιο, επιδαπέδιο) με ανοικτό ή κλειστό δοχείο διαστολής. Είναι δοκιμασμένοι σε πίεση λειτουργίας 4 bar.

 

Τα πλεονεκτήματα των λεβήτων Ν.ΣΑΜΑΡΑΣ σε σχέση με άλλους Λέβητες της αγοράς είναι:

 

  • Μέγιστη απόδοση με όλα τα καύσιμα η οποία διατηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω των κάθετων διαδρομών και της ειδικής κατασκευής του καυστήρα τους.
  • Μηδενικές αστοχίες, μηδενικά προβλήματα για όλη την διάρκεια ζωής τους!
  • Ελάχιστες εκπομπές ρύπων εντός κανονισμών με μή ορατές εκπομπές στην καμινάδα, ακόμα και στο πυρηνόξυλο!
  • Ελάχιστο, γρήγορο, ευκολο καθάρισμα με την λιγότερη συχνότητα! Από 1 μήνα μέχρι 1 χρόνο!
  • Οικονομική, Φιλική, Οικολογική λειτουργία.
  • Εύκολη μετατροπή σε αλλαγή καυσίμου.
  • Συνεχής εξέλιξη, αξιοπιστία και τεχνογνωσία που εγγυάται το όνομα ΣΑΜΑΡΑΣ.

 

Ο θάλαμος καύσης των ΛΕΒΗΤΩΝ ΜΙΛΕ είναι φυσικού ελκυσμού με τρείς κατακόρυφες διαδρομές καυσαερίων που σε συνεργασία με τον κυλινδρικό θάλαμο και την θέση της μαντεμένιας εστίας εξασφαλίζει συμμετρικότητα στην ακτινοβολία της καύσης και ολοκληρωτική επαφή των καυσαερίων με τα υδρόβρεχτα τμήματα του ΛΕΒΗΤΑ. Έτσι έχουμε εγκλωβισμό των θερμών καυσαερίων στον ΛΕΒΗΤΑ και πλήρη συγκράτηση της στάχτης πετυχαίνοντας υψηλό βαθμό απόδοσης και καθαρή ατμόσφαιρα.

Αγοράζοντας έναν λέβητα Ν.ΣΑΜΑΡΑΣ™ μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα θερμαίνετε το χώρο σας, είτε είναι θερμοκήπιο, είτε σπίτι, είτε ..οτιδήποτε, με την εγγύηση του μοναδικού ελληνικού εργοστασίου λεβήτων βιομάζας με την μεγαλύτερη τεχνογνωσία.

Ν.Σαμαράς Θέρμανση...από το 1957 με γνώση και μεράκι...

 

 

Προμηθευτές

Ν.ΣΑΜΑΡΑΣ

32ο χλμ. Λεωφ. Λαυρίου, ΤΘ. 20009 / Τ.Κ. 19003, Μαρκόπουλο - Αττική
Τηλ. 22990 63480
Fax 22990 63481
Email [email protected]

Περιγραφικές Οδηγίες: Στη συνέχεια της Αττικής Οδού πηγαίνοντας προς Λαύριο - πριν τα Καλύβια - δεξιά στα φανάρια του Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου.