Βιομηχανικοί Λέβητες Βιομάζας Π800
Βιομηχανικοί Λέβητες Βιομάζας Π800
Πυρηνολέβητες - Λέβητες Βιομάζας

Οι λυόμενοι ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ της σειράς Π 800 (Π 1800) είναι μικτής καύσεως και κατασκευάζονται σε διάφορα μεγέθη, από 200,000 kcal/h μέχρι 1,000,000 kcal/h, με σκοπό την εξυπηρέτηση βιομηχανικών αναγκών θέρμανσης. Ακολουθούν τις προδιαγραφές ΕΛΟΤ 234 και DIN 4702 και είναι πιστοποιημένοι από το Εθνικό Ίδρυμα Αγροτικής Έρευνας (ΕΘΙΑΓΕ), Ινστιτούτο Γεωργικών Κατασκευών και Μηχανών (ΙΓΕΜΚ), ενώ συνοδεύονται από πιστοποιητικό ISO 9001: 2000.

Ο ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ αποτελείται από αριθμημένα θερμαγωγά στοιχεία (ο αριθμός τους ποικίλει ανάλογα με το μέγεθος), και έτσι μεταφέρεται και τοποθετείται πολύ εύκολα σε δύσκολους χώρους και ιδιαίτερα όταν έχουμε να αντικαταστήσουμε λέβητες, σε παλαιά στενά και σε δύσκολης πρόσβασης λεβητοστάσια. Κατασκευάζεται μόνο κατόπιν παραγγελίας.

 

 

Έχει μεγάλη εστία καύσεως κάθετους υδραυλούς, εξωτερικά των ομόκεντρων αεραυλών, τοποθετημένους έτσι ώστε, να έχουν σε κάθε τους στοιχείο, ομμόροπη και αντίρροπη κατεύθυνση του θερμαίνοντος καυσαερίου και του θερμαινόμενου υγρού, πετυχαίνοντας έτσι την καλύτερη δυνατή αγωγιμότητα της θερμότητας και αντοχή σε υψηλές πιέσεις. Λόγω αυτής της κατασκευής του επιτυγχάνουμε μηδενική απόθεση στάχτης στους σωλήνες εναλλαγής θερμότητας ενώ οι λιγοστές οριζόντιες επιφάνειες βοηθούν στο να αποφεύγονται οι πλευρικές επικαθίσεις των υπολειμμάτων της καύσης.

Έτσι ο ΛΕΒΗΤΑΣ διατηρεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα πολύ υψηλά τον βαθμό απόδοσης του. Η μεγάλη περιστρεφόμενη πόρτα του ΛΕΒΗΤΑ επιτρέπει τον γρήγορο και εύκολο έλεγχο και καθαρισμό της εστίας. Η χωρητικότητα των τεφροθαλάμων επαρκεί για πάρα πολλές ώρες λειτουργίας και συγκρατείται εκεί σχεδόν όλη η στάχτη.

 

 

Πρώτα συγκρίνετε και μετά αποφασίστε! Θα χαρούμε να σας φέρουμε σε επαφή με πελάτες μας για να σας μιλήσουν οι ίδιοι για τα πλεονεκτήματα των ΛΕΒΗΤΩΝ Ν.ΣΑΜΑΡΑΣ™.


Πλεονεκτήματα ΛΕΒΗΤΩΝ Ν.ΣΑΜΑΡΑΣ™:

  • Εύκολος χερισμός λειτουργίας
  • Πολύ μεγάλος χώρος καύσεως
  • Καθαρισμός μετά απο πολλών ημερών λειτουργία
  • Εύκολο καθάρισμα και απομάκρυνση της στάχτης
  • Μεγάλη απόδοση και σωστή λειτουργία όλο το χρόνο
  • Πλήρως πιστοποιημένοι για επιχορηγήσεις

 

 

 

 

 Κατεβάστε το προσπέκτ για αυτό το προϊόν

 

Προμηθευτές

Ν.ΣΑΜΑΡΑΣ

32ο χλμ. Λεωφ. Λαυρίου, ΤΘ. 20009 / Τ.Κ. 19003, Μαρκόπουλο - Αττική
Τηλ. 22990 63480
Fax 22990 63481
Email [email protected]

Περιγραφικές Οδηγίες: Στη συνέχεια της Αττικής Οδού πηγαίνοντας προς Λαύριο - πριν τα Καλύβια - δεξιά στα φανάρια του Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου.